Lista de i chemuns de Südtirol

Da Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Articul per Ladin Gherdëina Val Gardena dall'alto.JPG

Chësta ie na lista de i 116 chemuns de Südtirol.

Blason Tudësch Talian Ladin Cherta Numer ISTAT Abitanc
(31. Dezember 2019Template:FormatDate/Wartung/Error)
Spersa Abitanc/km2
(31. Dezember 2019Template:FormatDate/Wartung/Error)
rahmenlos Abtei Badia Badia Abtei in Südtirol - Positionskarte.svg 021006 3 471 82,94 km² 41.85 ab. per km²
rahmenlos Ahrntal Valle Aurina Ahrntal in Südtirol - Positionskarte.svg 021108 6 015 187,28 km²
rahmenlos Aldein Aldino Aldein in Südtirol - Positionskarte.svg 021001 1 656 63,19 km²
rahmenlos Algund Lagundo Algund in Südtirol - Positionskarte.svg 021038 5 025 23,6 km²
rahmenlos Altrei Anterivo Altrei in Südtirol - Positionskarte.svg 021003 395 11,05 km²
rahmenlos Andrian Andriano Andrian in Südtirol - Positionskarte.svg 021002 1 038 4,90 km²
rahmenlos Auer Ora Auer in Südtirol - Positionskarte.svg 021060 3 875 11,82 km²
rahmenlos Barbian Barbiano Perbian Barbian in Südtirol - Positionskarte.svg 021007 1 754 24,4 km²
rahmenlos Bozen Bolzano Balsan, Bulsan Bozen in Südtirol - Positionskarte.svg 021008 107 407 52,3 km²
rahmenlos Branzoll Bronzolo Branzoll in Südtirol - Positionskarte.svg 021012 2 783 7,45 km²
rahmenlos Brenner Brennero Prëner Brenner in Südtirol - Positionskarte.svg 021010 2 252 114,30 km²
rahmenlos Brixen Bressanone Persenon, Porsenù Brixen in Südtirol - Positionskarte.svg 021011 22 572 84,87 km²
rahmenlos Bruneck Brunico Bornech, Burnech Bruneck in Südtirol - Positionskarte.svg 021013 16 774 45,07 km²
rahmenlos Burgstall Postal Burgstall in Südtirol - Positionskarte.svg 021066 1 903 6,7 km²
rahmenlos Corvara Corvara in Badia Corvara, Curvea Corvara in Südtirol - Positionskarte.svg 021026 1 376 42,13 km²
rahmenlos Deutschnofen Nova Ponente Nöia Todëscia, Nueva Tudëscia Deutschnofen in Südtirol - Positionskarte.svg 021059 3 977 112,02 km²
rahmenlos Enneberg Marebbe Mareo Enneberg in Südtirol - Positionskarte.svg 021047 3 118 161,34 km²
rahmenlos Eppan an der Weinstraße Appiano sulla Strada del Vino Eppan an der Weinstraße in Südtirol - Positionskarte.svg 021004 14 932 59,69 km²
rahmenlos Feldthurns Velturno Feldthurns in Südtirol - Positionskarte.svg 021116 2 988 24,8 km²
rahmenlos Franzensfeste Fortezza Franzensfeste in Südtirol - Positionskarte.svg 021032 1 005 61,74 km²
rahmenlos Freienfeld Campo di Trens Freienfeld in Südtirol - Positionskarte.svg 021016 2 667 95,29 km²
rahmenlos Gais Gais Gais in Südtirol - Positionskarte.svg 021034 3 298 60,34 km²
rahmenlos Gargazon Gargazzone Gargazon in Südtirol - Positionskarte.svg 021035 1 751 4,9 km²
rahmenlos Glurns Glorenza Glurns in Südtirol - Positionskarte.svg 021036 905 13,0 km²
rahmenlos Graun im Vinschgau Curon Venosta Graun im Vinschgau in Südtirol - Positionskarte.svg 021027 2 386 210,06 km²
rahmenlos Gsies Valle di Casies Gsies in Südtirol - Positionskarte.svg 021109 2 325 108,95 km²
rahmenlos Hafling Avelengo Hafling in Südtirol - Positionskarte.svg 021005 780 26 km²
rahmenlos Innichen San Candido Sanciana, Sanćiana Innichen in Südtirol - Positionskarte.svg 021077 3 349 80,10 km²
rahmenlos Jenesien San Genesio Atesino Jenesien in Südtirol - Positionskarte.svg 021079 3 074 66,85 km²
rahmenlos Kaltern an der Weinstraße Caldaro sulla Strada del Vino Kaltern an der Weinstraße in Südtirol - Positionskarte.svg 021015 8 085 47,96 km²
rahmenlos Karneid Cornedo all’Isarco Karneid in Südtirol - Positionskarte.svg 021023 3 421 40,4 km²
rahmenlos Kastelbell-Tschars Castelbello-Ciardes Kastelbell-Tschars in Südtirol - Positionskarte.svg 021018 2 286 53 km²
rahmenlos Kastelruth Castelrotto Ciastel, Ćiastel Kastelruth in Südtirol - Positionskarte.svg 021019 6 881 117,8 km²
rahmenlos Kiens Chienes Kiens in Südtirol - Positionskarte.svg 021021 2 927 33,84 km²
rahmenlos Klausen Chiusa Tluses, Tlüses Klausen in Südtirol - Positionskarte.svg 021022 5 219 51,4 km²
rahmenlos Kuens Caines Kuens in Südtirol - Positionskarte.svg 021014 386 1,66 km²
rahmenlos Kurtatsch an der Weinstraße Cortaccia sulla Strada del Vino Kurtatsch an der Weinstraße in Südtirol - Positionskarte.svg 021024 2 219 30,19 km²
rahmenlos Kurtinig an der Weinstraße Cortina sulla Strada del Vino Kurtinig an der Weinstraße in Südtirol - Positionskarte.svg 021025 653 1,99 km²
rahmenlos Laas Lasa Laas in Südtirol - Positionskarte.svg 021042 4 094 110,1 km²
rahmenlos Lajen Laion Laion, Laiun Lajen in Südtirol - Positionskarte.svg 021039 2 746 37,3 km²
rahmenlos Lana Lana Lana an der Etsch in Südtirol - Positionskarte.svg 021041 12 467 36,1 km²
rahmenlos Latsch Laces Latsch in Südtirol - Positionskarte.svg 021037 5 198 78,8 km²
rahmenlos Laurein Lauregno Laurein in Südtirol - Positionskarte.svg 021043 338 14,2 km²
rahmenlos Leifers Laives Leifers in Südtirol - Positionskarte.svg 021040 18 029 24,25 km²
rahmenlos Lüsen Luson Lujon, Lijun Lüsen in Südtirol - Positionskarte.svg 021044 1 555 74,2 km²
rahmenlos Mals Malles Venosta Mals in Südtirol - Positionskarte.svg 021046 5 287 247,1 km²
rahmenlos Margreid an der Weinstraße Magrè sulla Strada del Vino Margreid an der Weinstraße in Südtirol - Positionskarte.svg 021045 1 281 13,86 km²
rahmenlos Marling Marlengo Marling in Südtirol - Positionskarte.svg 021048 2 814 12,8 km²
rahmenlos Martell Martello Martell in Südtirol - Positionskarte.svg 021049 829 143,8 km²
rahmenlos Meran Merano Maran Meran in Südtirol - Positionskarte.svg 021051 41 170 26,3 km²
rahmenlos Mölten Meltina Mölten in Südtirol - Positionskarte.svg 021050 1 694 36,9 km²
rahmenlos Montan Montagna Montan in Südtirol - Positionskarte.svg 021053 1 714 18,91 km²
rahmenlos Moos in Passeier Moso in Passiria Moos in Passeier in Südtirol - Positionskarte.svg 021054 2 066 194,58 km²
rahmenlos Mühlbach Rio di Pusteria Mühlbach in Südtirol - Positionskarte.svg 021074 3 161 84,12 km²
rahmenlos Mühlwald Selva dei Molini Mühlwald in Südtirol - Positionskarte.svg 021088 1 421 104,52 km²
rahmenlos Nals Nalles Nals in Südtirol - Positionskarte.svg 021055 1 979 12,35 km²
rahmenlos Naturns Naturno Naturns in Südtirol - Positionskarte.svg 021056 5 889 67,0 km²
rahmenlos Natz-Schabs Naz-Sciaves Natz-Schabs in Südtirol - Positionskarte.svg 021057 3 245 15,8 km²
rahmenlos Neumarkt Egna Neumarkt in Südtirol - Positionskarte.svg 021029 5 463 23,67 km²
rahmenlos Niederdorf Villabassa Niederdorf in Südtirol - Positionskarte.svg 021113 1 602 17,85 km²
rahmenlos Olang Valdaora Valdaura, Valdaora Olang in Südtirol - Positionskarte.svg 021106 3 170 48,95 km²
rahmenlos Partschins Parcines File:Artschins in Südtirol - Positionskarte.svg 021062 3 815 55,4 km²
rahmenlos Percha Perca Percha in Südtirol - Positionskarte.svg 021063 1 598 30,28 km²
rahmenlos Pfalzen Falzes Falzes Pfalzen in Südtirol - Positionskarte.svg 021030 2 860 33,24 km²
rahmenlos Pfatten Vadena Pfatten in Südtirol - Positionskarte.svg 021105 1 050 13,51 km²
rahmenlos Pfitsch Val di Vizze Pfitsch in Südtirol - Positionskarte.svg 021107 3 090 142,0 km²
rahmenlos Plaus Plaus Plaus in Südtirol - Positionskarte.svg 021064 737 4,87 km²
rahmenlos Prad am Stilfserjoch Prato allo Stelvio Prad am Stilfserjoch in Südtirol - Positionskarte.svg 021067 3 646 51,4 km²
rahmenlos Prags Braies Braies Prags in Südtirol - Positionskarte.svg 021009 654 89,26 km²
rahmenlos Prettau Predoi Prettau in Südtirol - Positionskarte.svg 021068 545 86,49 km²
rahmenlos Proveis Proves Proveis in Südtirol - Positionskarte.svg 021069 256 18,5 km²
rahmenlos Rasen-Antholz Rasun Anterselva Rasen-Antholz in Südtirol - Positionskarte.svg 021071 2 911 120,92 km²
rahmenlos Ratschings Racines Ratschings in Südtirol - Positionskarte.svg 021070 4 538 203,50 km²
rahmenlos Riffian Rifiano Riffian in Südtirol - Positionskarte.svg 021073 1 394 35,75 km²
rahmenlos Ritten Renon Renon Ritten in Südtirol - Positionskarte.svg 021072 7 966 111,0 km²
rahmenlos Rodeneck Rodengo Redant Rodeneck in Südtirol - Positionskarte.svg 021075 1 262 29,5 km²
rahmenlos Salurn Salorno Salurn in Südtirol - Positionskarte.svg 021076 3 807 33,20 km²
rahmenlos Sand in Taufers Campo Tures Sand in Taufers in Südtirol - Positionskarte.svg 021017 5 517 164,47 km²
rahmenlos St. Christina in Gröden Santa Cristina Valgardena Santa Cristina Gherdëina St. Christina in Gröden in Südtirol - Positionskarte.svg 021085 2 015 31,83 km²
rahmenlos St. Leonhard in Passeier San Leonardo in Passiria St. Leonhard in Passeier in Südtirol - Positionskarte.svg 021080 3 569 88,3 km²
rahmenlos St. Lorenzen San Lorenzo di Sebato San Laurënz St. Lorenzen in Südtirol - Positionskarte.svg 021081 3 879 51,50 km²
rahmenlos St. Martin in Passeier San Martino in Passiria St. Martin in Passeier in Südtirol - Positionskarte.svg 021083 3 244 30,5 km²
rahmenlos St. Martin in Thurn San Martino in Badia San Martin de Tor St. Martin in Thurn in Südtirol - Positionskarte.svg 021082 1 754 76,34 km²
rahmenlos St. Pankraz San Pancrazio St. Pankraz in Südtirol - Positionskarte.svg 021084 1 541 63,0 km²
rahmenlos St. Ulrich in Gröden Ortisei Urtijëi St. Ulrich in Gröden in Südtirol - Positionskarte.svg 021061 4 864 24,25 km²
rahmenlos Sarntal Sarentino Sarntal in Südtirol - Positionskarte.svg 021086 7 160 302,5 km²
rahmenlos Schenna Scena Schenna in Südtirol - Positionskarte.svg 021087 2 916 48,3 km²
rahmenlos Schlanders Silandro Sulaneres Schlanders in Südtirol - Positionskarte.svg 021093 6 242 115,2 km²
rahmenlos Schluderns Sluderno Schluderns in Südtirol - Positionskarte.svg 021094 1 839 20,77 km²
rahmenlos Schnals Senales Schnals in Südtirol - Positionskarte.svg 021091 1 245 210,35 km²
rahmenlos Sexten Sesto Sest, Le Sest Sexten in Südtirol - Positionskarte.svg 021092 1 879 80,88 km²
rahmenlos Sterzing Vipiteno Sterzing in Südtirol - Positionskarte.svg 021115 7 044 33,18 km²
rahmenlos Stilfs Stelvio Stilfs in Südtirol - Positionskarte.svg 021095 1 150 140 km²
rahmenlos Taufers im Münstertal Tubre Taufers im Münstertal in Südtirol - Positionskarte.svg 021103 958 45,9 km²
rahmenlos Terenten Terento Terenten in Südtirol - Positionskarte.svg 021096 1 759 42,52 km²
rahmenlos Terlan Terlano Terlan in Südtirol - Positionskarte.svg 021097 4 538 18,7 km²
rahmenlos Tiers Tires Tires Tiers in Südtirol - Positionskarte.svg 021100 1 010 42,1 km²
rahmenlos Dorf Tirol Tirolo Tirol in Südtirol - Positionskarte.svg 021101 2 443 25,6 km²
rahmenlos Tisens Tesimo Tisens in Südtirol - Positionskarte.svg 021099 1 994 39,18 km²
rahmenlos Toblach Dobbiaco Toblach in Südtirol - Positionskarte.svg 021028 3 346 126,33 km²
rahmenlos Tramin an der Weinstraße Termeno sulla Strada del Vino Tramin an der Weinstraße in Südtirol - Positionskarte.svg 021098 3 438 18,61 km²
rahmenlos Truden im Naturpark Trodena nel Parco Naturale Truden im Naturpark in Südtirol - Positionskarte.svg 021102 1 056 20,70 km²
rahmenlos Tscherms Cermes Tscherms in Südtirol - Positionskarte.svg 021020 1 544 6,6 km²
rahmenlos Ulten Ultimo Ulten in Südtirol - Positionskarte.svg 021104 2 911 208,5 km²
rahmenlos Unsere Liebe Frau im Walde-St. Felix Senale-San Felice Unsere Liebe Frau im Walde-St. Felix in Südtirol - Positionskarte.svg 021118 760 27,6 km²
rahmenlos Vahrn Varna Vahrn in Südtirol - Positionskarte.svg 021111 4 794 70,1 km²
rahmenlos Villanders Villandro Olaneres Villanders in Südtirol - Positionskarte.svg 021114 1 825 43,9 km²
rahmenlos Villnöß Funes Funès Villnöß in Südtirol - Positionskarte.svg 021033 2 571 81,1 km²
rahmenlos Vintl Vandoies Vandoies Vintl in Südtirol - Positionskarte.svg 021110 3 324 110,51 km²
rahmenlos Völs am Schlern Fiè allo Sciliar Fíe, Fië Völs am Schlern in Südtirol - Positionskarte.svg 021031 3 616 44,4 km²
rahmenlos Vöran Verano Vöran in Südtirol - Positionskarte.svg 021112 973 22,1 km²
rahmenlos Waidbruck Ponte Gardena Pruca Waidbruck in Südtirol - Positionskarte.svg 021065 191 2,3 km²
rahmenlos Welsberg-Taisten Monguelfo-Tesido Welsberg-Taisten in Südtirol - Positionskarte.svg 021052 2 919 46,56 km²
rahmenlos Welschnofen Nova Levante Nueva Ladina, Nöia Ladina Welschnofen in Südtirol - Positionskarte.svg 021058 1 999 50,8 km²
rahmenlos Wengen La Valle La Val Wengen in Südtirol - Positionskarte.svg 021117 1 398 39,03 km²
rahmenlos Wolkenstein in Gröden Selva di Valgardena Sëlva Wolkenstein in Gröden in Südtirol - Positionskarte.svg 021089 2 586 53,27 km²